Συγχαρητήρια για τον επερχόμενο γάμο σας & ευχαριστούμε που εξετάζετε τις υπηρεσίες μας. Θα είναι χαρά μας να είμαστε οι Djs στο γάμο σας είτε τον κάνετε στην Αθήνα είτε σε κάποιο νησί είτε οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Κάθε μέρα συναντιόμαστε με ζευγάρια που προγραμματίζουν το γάμο τους, μοιραζόμαστε μαζί τους την έγνοια, το άγχος, τις ανησυχίες, τις απορίες και τα σχέδια τους για εκείνο το βράδυ και θυμόμαστε τις δικές μας αντίστοιχες στιγμές.
Παντρεμένοι και απόλυτα ευτυχισμένοι με τις γυναίκες της ζωής μας, σχεδιάσαμε τους γάμους μας προσεχτικά και κάναμε δύο εντελώς διαφορετικά σε στυλ, αλλά εξίσου αξέχαστα γαμήλια πάρτυ.Ο Κωνσταντίνος παντρεύτηκε καλοκαίρι, εκτός Αθηνών και το πάρτυ ήταν κυρίως παραδοσιακό-ελληνικό με λίγα international hits,  ενώ ο Χρήστος έκανε το γάμο του Χριστούγεννα, στην Αθήνα και το πάρτυ ήταν καθαρά international με μια μια μικρή παρένθεση με νησιώτικα & φρέσκα ελληνικά hits.

Έχουμε βρεθεί λοιπόν στη θέση σας και θα αντιμετωπίσουμε το γάμο σας με το ίδιο πάθος και σοβαρότητα που αντιμετωπίσαμε και τους δικούς μας.
Θέλουμε και σκοπεύουμε ο γάμος σας να είναι τέλειος. Να ζήσετε ένα ονειρεμένο & αξέχαστο γαμήλιο πάρτυ. Να είναι κάτι διαφορετικό, κάτι που θα ξεφεύγει από τους γάμους που πηγαίνετε συνήθως. Είναι κάτι που γίνεται μία φορά γι αυτό βεβαιωθείτε ότι όλα θα γίνουν ακριβώς όπως τα έχετε ονειρευτεί.

Κάθε γαμήλιο πάρτυ μας είναι μοναδικό και προσαρμοσμένο πλήρως πάνω σας, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο τραγούδι της βραδιάς. Οι προτάσεις υπηρεσιών μας είναι σχεδιασμένες ειδικά για εσάς, ανάλογα με το πως εσείς φαντάζεστε τη βραδιά αυτή.
Από μια αριστοκρατική δεξίωση μέχρι το πιο τρελό γαμήλιο πάρτυ και από την πιο απλή πρόταση έως την πιο εντυπωσιακή, στο portfolio υπηρεσιών μας σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει σε σας!

Οι προτάσεις μας ξεκινούν από την απλή «Μουσική και Ηχητική κάλυψη» και φτάνουν στις ολοκληρωμένες παραγωγές με εκπληκτικό φωτισμό προγραμματισμένο για το γαμήλιο πάρτυ σας, υπηρεσίες όπως η φωτεινή προβολή των αρχικών σας ή των ονομάτων σας, μαγευτικό θεατρικό φωτισμό στο χώρο δεξίωσης και ονειρεμένα ατμοσφαιρικά εφέ όπως ο «Χορός πάνω στα σύννεφα» ή ο «Χορός κάτω από τα αστέρια».
Θα είναι χαρά μας να συζητήσουμε, να σας συμβουλέψουμε, θα είμαστε συνέχεια δίπλα σας και θα συνεργαστούμε σε προσωπικό επίπεδο για να δημιουργήσουμε το γαμήλιο πάρτυ των ονείρων σας, στα πλαίσια του budget σας.

  • Ποιός έπαιξε μουσική στους δικούς σας γάμους Χρήστο & Κωνσταντίνε?