Από την αρχική έρευνα για τον DJ που θα αναλάβει το γάμο σας, μέχρι εκείνη τη βραδιά, ο χρόνος και τα στάδια είναι αρκετά. Φροντίζουμε όμως όλα να κυλάνε ομαλά, με τον πιο επαγγελματικό τρόπο και κάνουμε την επιλογή DJ, μια χαλαρή stress-free διαδικασία

Η επιτυχία των γαμήλιων πάρτυ μας οφείλεται στη σωστή προσωπική σχέση που χτίζουμε με κάθε ζευγάρι από την πρώτη συνάντησή μας. Αναπτύσσουμε τη χημεία που πρέπει, σας ακούμε προσεχτικά, αφομοιώνουμε τις επιθυμίες και το στυλ σας, και σχεδιάζουμε μεθοδικά ένα αξέχαστο πάρτυ.
Ο τρόπος που οργανώνουμε τη διαδικασία είναι απλός και έχει 6 βήματα

1. Η πρώτη επικοινωνία και συνάντηση 
Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας του site ή τηλεφωνικά, θα προγραμματίσουμε μια συνάντηση στο γραφείο μας όπου θα συζητήσουμε για τη βραδιά του γάμου σας. Σε περίπτωση που έχετε διαλέξει ποιον από τους Djs μας θέλετε, θα είναι και αυτός παρών στη συνάντηση ώστε να τον γνωρίσετε προσωπικά και να συζητήσετε μαζί του για το πως φαντάζεστε τη βραδιά αυτή. Αν δεν έχετε συγκεκριμένη προτίμηση θα μιλήσουμε μαζί και αποφασίζουμε στη συνέχεια για τον DJ.
Αυτή η συνάντηση δεν είναι δεσμευτική για εσάς. Είναι απλά μια σπουδαία ευκαιρία να ανακαλύψετε από κοντά το πάθος μας για τη δουλειά μας, και τα σημεία που διαφέρουμε από κάθε άλλη εταιρεία και DJ.

2. Η προσφορά
Έχοντας συζητήσει για το γάμο σας, θα σας στείλουμε συγκεκριμένες προτάσεις που θα είναι βασισμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες του γάμου σας,τις προσωπικές σας επιθυμίες και στυλ και το budget σας. Η ημερομηνία (και ο DJ) σας θα μείνει κλεισμένη με προ-κράτηση για 2 εβδομάδες. Σε αυτό το διάστημα μπορείτε να συναντηθείτε και με άλλους επαγγελματίες και να συγκρίνετε τις υπηρεσίες και τις προτάσεις.

3. Η ώρα της απόφασης
Μετά το πέρας των 2 εβδομάδων θα ζητήσουμε την απόφασή σας. Σε περίπτωση που είναι θετική, για να διασφαλίσετε την ημερομηνία και τις υπηρεσίες μας θα σας στείλουμε το συμφωνητικό που υπογράφουμε με κάθε ζευγάρι. Σε αυτό θα αναγράφονται αναλυτικά όλες οι υπηρεσίες που έχετε επιλέξει, ο DJ που έχετε επιλέξει και όλες οι λεπτομέρειες. Με την υπογραφή του συμφωνητικού θα σας ζητήσουμε να καταθέσετε και μια προκαταβολή (30%) και πλέον είστε σίγουροι ότι έχετε "κλείσει" DJ για το γάμο σας.

4. Η οργάνωση της βραδιάς
Θα προγραμματίσουμε ακόμα μια συνάντηση κατά την οποία θα συζητήσουμε αναλυτικά για το μουσικό πρόγραμμα και τις ανάγκες της βραδιάς.
Θα μιλήσουμε για την είσοδό σας, για τον πρώτο σας χορό, για την ανθοδέσμη σας (εφόσον πετάξετε), για το ροή του μουσικού προγράμματος, για το χρονοδιάγραμμα για τα τραγούδια που θέλετε να ακούσετε οπωσδήποτε, αλλά και για όσα δεν θέλετε να ακούσετε με τίποτα! 

> Σε περιπτώσεις όπου μας έχετε μας έχετε κλείσει 10-12 μήνες πριν το γάμο σας, θα προγραμματίσουμε και ένα τρίτο ραντεβού περίπου ένα μήνα πριν το γάμο.

5. Η τελική επανάληψη
Την τελευταία εβδομάδα θα μιλήσουμε τηλεφωνικά για να βεβαιωθούμε ότι δεν έχει αλλάξει καμία λεπτομέρεια.

6. Το πάρτυ
Χαλαρώστε και απολαύστε τα σχέδια σας και το όνειρό σας γι αυτή τη βραδιά να γίνονται πραγματικότητα. O DJ σας θα φροντίσει να μετατρέψει το γάμο σε ένα απίστευτο & αξέχαστο πάρτυ.