Ψάχνετε έναν DJ που θα μετατρέψει το γάμο σας σε ένα αξέχαστο πάρτυ?

Είμαστε ο Χρήστος & Κωνσταντίνος Νίκας, επαγγελματίες Djs, ιδιοκτήτες της Showtime και μαζί με μια εξαιρετική ομάδα από ταλαντούχους Djs θα  σας προσφέρουμε  ένα πραγματικά ξεχωριστό και αξέχαστο γαμήλιο ΠΑΡΤΥ στην Αθήνα ή οπουδήποτε στην Ελλάδα κι αν αποφασίσετε, με σκοπό να πείτε“Ηταν ο καλύτερος, ο πιο διασκεδαστικός, ο πιό ιδιαίτερος &  ξεχωριστός γάμος που έχουμε πάει... και ευτυχώς ήταν ο δικός μας”

Δουλεύουμε εξαιρετικά αφοσιωμένα και δημιουργικά για να παραμένουμε διαφορετικοί από κάθε άλλη εταιρεία dj σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τίποτα το “απλά καλό” δεν μας καλύπτει για το γάμο σας.
Παντρεύουμε ιδανικά την αισθητική, την τεχνολογία & το ταλέντο, με μόνο σκοπό να προσφέρουμε στα υπέροχα ζευγάρια που μας εμπιστεύονται το γαμήλιο πάρτυ που δικαιούνται.

AMAZING ENTERTAINMENT for AMAZING COUPLES
Ως “professional wedding djs” μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε μουσικό προφίλ γαμήλιας δεξίωσης. Ειδικευόμαστε όμως στα γαμήλια πάρτυ που γίνονται από νέα, καλαίσθητα ζευγάρια, με διάθεση να υπερβούν τα βαρετά κλισέ της πλειοψηφίας των γάμων. Ζευγάρια που επιθυμούν ένα αξέχαστο, super χορευτικό πάρτυ “κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους”, εξαιρετικά καλόγουστες & αγαπημένες ελληνικές και ξένες μουσικές επιλογές και υψηλή αισθητική με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.
Ειδικευόμαστε επίσης σε international wedding parties με ζευγάρια (greek - non greek) που κάνουν το γάμο τους oπουδήποτε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Μας εμπιστεύονται και μας προτείνουν οι πιο καταξιωμένοι επαγγελματίες στο χώρο του γάμου στην Ελλάδα, γεγονός που μας γεμίζει ευθύνη να γινόμαστε καθημερινά ακόμα καλύτεροι και να συνεχίζουμε να παρουσιάζουμε γαμήλια πάρτυ με τρόπο που ελάχιστοι στην Ελλάδα μπορούν να καταφέρουν.

GOOD MUSIC - GOOD TIMES - GOOD MEMORIES
Γεμάτη πίστα από καλεσμένους κάθε ηλικίας, χαμόγελα, ξεφάντωμα, χορός χωρίς παπούτσια μέχρι το πρωί, υπέροχες στιγμές, αξέχαστες αναμνήσεις. Αυτά είναι απλά η αρχή των υπηρεσιών μας...


Μπορείτε να δείτε highlights από γαμήλια πάρτυ μας εδώ...

SUMMER 2014 | HIGHLIGHTS