Η διαδικασία για την οργάνωση του πάρτι γάμου σας σε 5 απλά βήματα.

Από την αρχική έρευνα για τον DJ που θα αναλάβει το γάμο σας, μέχρι εκείνη τη βραδιά, ο χρόνος και τα στάδια είναι αρκετά. Φροντίζουμε όμως όλα να κυλάνε ομαλά, με τον πιο επαγγελματικό τρόπο και κάνουμε την επιλογή DJ, μια χαλαρή stress-free διαδικασία.

Η επιτυχία των γαμήλιων πάρτι μας οφείλεται στη σωστή προσωπική σχέση που χτίζουμε με κάθε ζευγάρι από την πρώτη συνάντησή μας. Αναπτύσσουμε τη χημεία που πρέπει, σας ακούμε προσεχτικά, αφομοιώνουμε τις επιθυμίες και το στυλ σας και σχεδιάζουμε μεθοδικά ένα αξέχαστο πάρτι.
Ο τρόπος που οργανώνουμε τη διαδικασία είναι απλός και έχει 5 βήματα

1. Η γνωριμία (και λίγη μαγεία)
Όταν νιώσετε ότι ταιριάζουμε και ότι θα θέλατε να γνωριστούμε, μπορείτε να μας στείλετε ένα mail. Αν το κάνετε από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας, κάτι μαγικό θα συμβεί.

Το σύστημα wedding planning που έχουμε, θα ανοίξει αυτόματα την καρτέλα σας σε ένα δικό σας χώρο προσβάσιμο μόνο από εσάς με password. Εκεί αργότερα θα σχεδιάσουμε μαζί το γάμο σας βήμα βήμα.
Στοιχεία, λεπτομέρειες, τραγούδι εισόδου, τραγούδι πρώτου χορού, μουσική για όλα τα στάδια του πάρτι, χάρτης με τοποθεσία της δεξίωσης, η προσφορά μας, το συμφωνητικό. Όλα θα είναι εκεί, να τα οργανώνετε όποτε θέλετε και μπορείτε.

2. Μιλάμε για τις επιθυμίες, το budget σας και σχεδιάζουμε την πρότασή μας.
Σε αυτό το στάδιο θα γνωριστούμε καλύτερα σε ένα video chat και θα μιλήσουμε για τις επιθυμίες και ανάγκες σας. Αμέσως μετά θα ξέρουμε αν ταιριάζουμε και θα ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε την προσφορά σας, την οποία θα διαμορφώνουμε μέχρι να καταλήξουμε στην τέλεια προσωπική σας λύση.

3. Το στάδιο της απόφασης, του συμφωνητικού και της πλήρους πρόσβασης στο σύστημα.
Με την ιδανική πρόταση στα χέρια σας θα σας στείλουμε το συμφωνητικό που υπογράφουμε με κάθε ζευγάρι και θα αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του προσωπικού σας "wedding party planner", ώστε να αρχίσετε να παίζετε με τις μουσικές επιλογές. 

4. Προγραμματισμός της βραδιάς βήμα-βήμα
Θα μιλήσουμε για όλα τα τραγούδια, για όλα τα στάδια της βραδιάς και του πάρτι σας. Όλες μας οι συναντήσεις και αλλαγές θα καταγράφονται στη καρτέλα σας, προσβάσιμη 24/7 ακόμα και από το κινητό σας.
Η πιο απολαυστική και διασκεδαστική στιγμή οργάνωσης του γάμου σας.

5. It΄s SHOWTIME
Χαλαρώστε και απολαύστε τα σχέδια σας και το όνειρό σας γι΄αυτή τη βραδιά να γίνονται πραγματικότητα. O DJ σας θα φροντίσει να μετατρέψει το γάμο σε ένα απίστευτο & αξέχαστο πάρτι.

Αμέσως μετά το γάμο δεν θα παραλείψετε να βγάλουμε μαζί μια selfie για να θυμόμαστε την τέλεια βραδιά που περάσαμε μαζί!