Ένας εξαιρετικός Dj που θα μετατρέψει το γάμο σας σε ένα ατελείωτο πάρτυ, είναι το δώρο που κάνετε εσείς στον εαυτό σας και στους καλεσμένους σας

Στη Showtime δεν έχουμε πακέτα γάμου. Κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό και κάθε γάμος ξεχωριστός με τις δικές του ιδιαιτερότητες και ανάγκες.
Κάθε μας πρόταση είναι μοναδική, βασισμένη στο δικό σας στυλ, τη δική σας αισθητική, το δικό σας budget και τις απαιτήσεις του δικού σας γαμήλιου πάρτυ.

Κάθε μας πρόταση είναι ολοκληρωμένη, βασισμένη στα εξαιρετικά υψηλά standards που μας χαρακτηρίζουν ως εταιρεία, τόσο στο κομμάτι της μουσικής όσο και στο θέμα εξοπλισμού και αισθητικής.
Δεν μας καλύπτουν τα ημίμετρα για το γάμο σας.

THE WEDDING ENTERTAINMENT PRODUCTION
Κάθε ολοκληρωμένη πρόταση ξεκινάει συνδυάζοντας:

Το Ταλέντο
Ένας από τους ταλαντούχους DJs της Showime θα φροντίσει με το εκπληκτικό μουσικό του πρόγραμμα, βασισμένο στο δικό σας προσωπικό στυλ, να ζήσετε μια απίστευτη βραδιά και ένα μοναδικό γαμήλιο πάρτυ.

Την Τεχνολογία
Έχουμε μαζί μας πλήρη ηχητικό και τεχνικό εξοπλισμό. Την κονσόλα του DJ, ηχεία, Subwoofer, μικρόφωνο κλπ αλλά και back up εξοπλισμό για να εξασφαλίσουμε ότι τίποτα δεν θα σταματήσει τη διασκέδασή σας

Την Αισθητική
Στο γάμο σας θα έχουμε ένα εκπληκτικό πεντακάθαρο και εντυπωσιακό look χωρίς καμία οπτική παραφωνία.

Η επένδυση ξεκινάει από τα 900,00€ Μπορείτε να συμπληρώσετε -βάση των επιθυμιών και αναγκών σας-οποιαδήποτε από τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας

Επιπλέον...
>> Με κάθε ζευγάρι υπογράφουμε συμβόλαιο για τις υπηρεσίες μας ώστε να είστε απόλυτα καλυμμένοι ότι όλα θα κυλήσουν ακριβώς όπως τα έχουμε συμφωνήσει.
>> Όλος ο ηχητικός και φωτιστικός εξοπλισμός της Showtime είναι ιδιόκτητος.
Τίποτα δεν ενοικιάζεται ή παρέχεται από άλλη εταιρεία και έχουμε εξειδικευμένο προσωπικό που διασφαλίζει πως ότι ζητήσετε να γίνει θα γίνει σωστά! Εσείς μένει απλά να φανταστείτε πώς θέλετε να είναι αυτή η βραδιά κι εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να το πραγματοποιήσουμε.
>> Οι ενδεικτικές τιμές αναφέρονται σε γαμήλια πάρτυ που γίνονται εντός Αττικής.
Παντρεύεστε σε κάποιο νησί ή οπουδήποτε στην Ελλάδα. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας στείλουμε άμεσα τις προτάσεις μας.