Η Showtime δεν είναι απλά μια ακόμα εταιρεία με Djs για το γάμο σας. Είμαστε αυτοί που άλλαξαν τα δεδομένα στην Ελλάδα, και μια από τις πιο ξεχωριστές boutique style wedding entertainment εταιρείες στον κόσμο.

Από τον τρόπο που παρουσιαζόμαστε μέχρι το συνολικό τελικό αποτέλεσμα διαφέρουμε, πρωτοπορούμε, ξεχωρίζουμε και επαναπροσδιορίζουμε την έννοια DJ ΓΑΜΟΥ.

Think Big. Dream Bigger. Ask for more.
Οι εποχές που ο dj έφερνε 2 ηχεία και τα cds του έχουν περάσει.
Πλέον τα γαμήλια πάρτυ είναι μικρές οπτικοακουστικές παραγωγές με απαιτήσεις για ταλαντούχους DJs,  μουσικές επιλογές που ξεφεύγουν από τα βαρετά κλισέ των γάμων περασμένων δεκαετιών και φιλοσοφίας, υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα και τη σωστή εφαρμογή των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών.

Στη Showtime  παντρεύουμε αυτό το ταλέντο, την τεχνολογία και την αισθητική και σας προσφέρουμε το γαμήλιο πάρτυ που ονειρεύεστε.
Το ταλέντο
Εξαιρετικά έμπειροι DJs με εκπληκτικό μουσικό πρόγραμμα "κομμένο και ραμμένο" στα μέτρα σας, έτοιμοι να μετατρέψουν τη δεξίωση σε ένα αξέχαστο γαμήλιο πάρτυ.
Η τεχνολογία
Ιδιόκτητος εξοπλισμός για δυνατό, ζεστό, πεντακάθαρο ήχο,  και μαγευτικό φωτισμό πλήρως προγραμματισμένο για τις ανάγκες του δικού σας γαμήλιου πάρτυ.
Η αισθητική
Μοναδικό και πανέμορφο στήσιμο και παρουσίαση για ένα γάμο προσεγμένο σε κάθε του λεπτομέρεια και εντυπωσιακά, καλαίσθητα ατμοσφαιρικά εφέ.
Το τελικό αποτέλεσμα κάθε γάμου με τη Showtime ελάχιστοι στην Ελλάδα μπορούν να προσφέρουν και θα υπερβεί τις προσδοκίες σας