Ο γάμος σας είναι ξεχωριστός και μοναδικός. Επιλέξτε λοιπόν μια εταιρεία DJ για το γάμο σας που πραγματικά διαφέρει και ξεχωρίζει.

Είμαστε σίγουροι ότι θέλετε στο γάμο σας να έχετε μια ξεχωριστή αντιμετώπιση και πρόταση. Κάτι διαφορετικό από αυτά που όλες οι εταιρείες Dj συνεχίζουν να ανακυκλώνουν πάνω από 15 χρόνια. Από εδώ και πέρα εσείς και όλοι οι καλεσμένοι σας θα αλλάξετε γνώμη για το πως παρουσιάζεται οπτικά μια εταιρεία με Djs, για το πως ακούγεται και το τι αίσθηση σας αφήνει γενικότερα.

> ΘΕΛΕΤΕ DJ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ
Ειδικευόμαστε στα γαμήλια ΠΑΡΤΥ και  δίνουμε βάση όχι μόνο στο άψογο τελικό αποτέλεσμα, αλλά και στην αξιοπιστία, τη συνέπεια και το ήθος σε κάθε λεπτομέρεια! Παίζουμε χωρίς να κοιτάμε το ρολόι και δίνουμε κάθε φορά τον καλύτερό μας εαυτό, μιας και από την έκβαση κάθε βραδιάς εξαρτώνται η προσωπική επαγγελματική μας σταδιοδρομία, η υστεροφημία, η διαφήμιση και η οικονομική μας πορεία.

> WE LOOK GOOD
Είμαστε οι πρώτοι στην Ελλάδα  που προσφέρουμε τόσο αυτό το επίπεδο παρουσίασης και την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.
Βλέπετε μας ενοχλεί, όπως και εσάς,  να φαίνονται οι βάσεις των ηχείων και τα καλώδια.

> Ο ΓΑΜΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ
Δεν έχουμε γενικά και απρόσωπα "πακέτα"
Σε μια τόσο σημαντική και ξεχωριστή στιγμή, θέλετε όλα να είναι μοναδικά και προσαρμοσμένα ακριβώς στα δικά σας γούστα και αισθητική. 
Θα σχεδιάσουμε μαζί προτάσεις που ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό που ονειρεύεστε, που είναι στα όρια του budget που  έχετε θέσει και που θα είναι το ιδανικό σε σχέση με κάθε παράμετρο του γάμου σας.
Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη βραδιά σας μοναδική, ονειρεμένη & αξέχαστη, γεμάτη απίστευτο κέφι και χορό μέχρι το πρωί.

> ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ
Γνωρίζετε και έχετε αξιολογήσει τη δουλειά μας μέσα από δεκάδες videos στο κανάλι μας στο Vimeo, ενώ συνεργαζόμαστε και μας προτείνουν οι κορυφαίοι επαγγελματίες γάμου στην Ελλάδα.

> ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ
Γνωρίζετε κάθε φορά και έχετε συζητήσει αναλυτικά με τον DJ που θα αναλάβει τη διασκέδαση στη δεξίωσή σας. Είμαστε συνέχεια δίπλα σας, από την πρώτη συνάντηση μέχρι το τέλος της δεξίωσης, με συνεχή ραντεβού μέχρι να είστε απόλυτα βέβαιοι και ήρεμοι ότι όλα θα πάνε τέλεια.

> ΝΙΩΘΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ
Δουλεύουμε μόνο με κορυφαίο εξοπλισμό, με τα τελευταία μοντέλα, κάνουμε συνεχείς αναβαθμίσεις, και το τελικό μας ηχητικό και φωτιστικό αποτέλεσμα μπορούν να το προσφέρουν ελάχιστες εταιρείες στην Ελλάδα.
Έχουμε πάντα μαζί μας back up εξοπλισμό και buck up DJ.
Ναι! Υπάρχει πάντα και δεύτερος επαγγελματίας DJ στην  εκδήλωσή σας.

Μη μείνετε όμως μόνο στα λόγια μας.
Διαβάστε περισσότερες από 60 τέλειες κριτικές πέντε αστέρων  που έγραψαν ζευγάρια για εμάς στο WeddingWire.